ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

παρέχονται και διαδικτυακά

ψυχολογος

Καλωσήρθατε στην επαγγελματική μου σελίδα.

Το ταξίδι μου στην ψυχοθεραπεία ξεκίνησε ακριβώς από το σημείο που υποθέτω βρίσκεσαι και εσύ που διαβάζεις αυτή τη στιγμή. Ο καθένας μας ίσως βιώνει πόνο, προβλήματα, αρρώστιες, διανοητική σύγχυση, ψυχικά τραύματα ή και υπαρξιακή αγωνία. Μπορείς εύκολα να κολλήσεις εκεί....

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΧΑΡΑ !

Άδραξε την ευκαιρία και μετάτρεψε την καραντίνα σε κερδισμένο χρόνο!Εκπαιδεύσου στη χαρά!Εσύ θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που γέλασες με την καρδιά σου;...ένιωσες ανέμελος, χωρίς άγχος και έγνοιες έστω και για λίγη ώρα;...επέτρεψες στον εαυτό σου να απολαύσει χωρίς δεύτερη σκέψη και ενοχές;Οι συνεδρίες Εκπαίδευση στη ΧΑΡΑ γίνονται διαδικτυακά, και στο γραφείο στο Κουκάκι.ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

 

ΓΙΝΕ ο γονιός που ΜΠΟΡΕΙΣ-είναι αρκετό!Άδραξε την ευκαιρία και μετάτρεψε την καραντίνα σε κερδισμένο χρόνο! Αν θέλεις στήριξη για να γίνεις ο γονιός που νιώθεις οτι το παιδί σου χρειάζεται...Κάνε το βήμα, πάρε τα εφόδια και απόλαυσε τον πιο καθοριστικό και όμορφο ρόλο της ζωής σου! Συνεδρίες για εκπαίδευση στη γονεϊκότητα γίνονται διαδικτυακά, και στο γραφείο στο Κουκάκι.ΔΙΑΒΑΣΕΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

 

 

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οκτώβριος 2020: Νέος κύκλος

 

Είσαι γυναίκα! Τόσο το καλύτερο! Ας το γιορτάσουμε!

Ίσως μειδιάς και δεν μοιράζεσαι τον ενθουσιασμό μου. Ξέρω οτι έχεις πολλά στο κεφάλι σου και σου 'χουν πέσει μαζεμένα...

Και εντάξει, μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε που έγινε επιτυχία το τραγούδι "Μαίρη Παναγιωταρά (...μια εργαζόμενη μητέρα,μια καλή νοικοκυρά...)" και να έχουμε καταφέρει να ελαφρώσουμε κάποια από τα βάρη του κοινωνικού μας ρόλου.

Όμως οι καιροί είναι εδώ με νέες προκλήσεις και για τα δύο φύλα και χρειαζόμαστε αναδιοργάνωση και στήριξη για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, να δυναμώσουμε τη φωνή μας και να επιλέξουμε τον τρόπο που θα ζήσουμε τη ζωή μας!

Σίγουρα σήμερα συναντάμε πολλές περισσότερες γυναίκες "επιτυχημένες" -με ή χωρίς εισαγωγικά- σε πολλούς τομείς, πέρα από το παραδοσιακό τους "βασίλειο": στην εργασία, στην οικογένεια, στις σχέσεις, στην διαχείριση της σεξουαλικότητας τους και του φύλου τους.

Γυναίκες σε όλο τον κόσμο που δίνουν τις μάχες τους, όχι (μόνο) στην θεωρία αλλά καθημερινά, μεγαλώνοντας παιδιά, μελλοντικές γενιές, γυναίκες και άντρες, αλλά και τον εαυτό τους με λιγότερες προκαταλήψεις και διαχωρισμούς, και έτσι προχωράνε και πλουτίζουν τη κοινωνία μας, μαζί με τη ζωή τους.

Γυναίκες που, μαζί με άλλα κινήματα ισότητας, διεκδικούν και πετυχαίνουν στην πράξη όσα ονειρεύτηκαν και δεν κατάφεραν οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες μας, πράγμα όχι και τόσο εύκολο σε μια τόσο παραδοσιακή κοινωνία όπως η ελληνική, που η γυναίκα απέκτησε δικαίωμα ψήφου επίσημα μόλις το 1952.

 

Όλοι ζητάμε από τη Γυναίκα, όπως ζητάμε από τη Μάνα Γη να μας θρέψει, να μας παρηγορήσει, να μας υποστηρίξει, να μας μάθει να ονειρευόμαστε.

Και εσύ;

Ποια γυναίκα είσαι;

Και τι ονειρεύεσαι τελικά;

Ας γνωριστούμε, ας συνεργαστούμε, ας αλληλοϋποστηριχτούμε για να χαράξει η κάθε μια τον δρόμο που της ταιριάζει. Ας βρεθούμε όλες μαζί στην ίδια πλευρά, για ένα ακόμα θεραπευτικό ταξίδι.

 

Ξεκινά νέος κύκλος!

Οκτώβριος 2020

(Ακριβής μέρα και ώρα θα αποφασιστεί σύμφωνα με τις συμμετέχουσες και τη διαθεσιμότητα του χώρου)

6 ατομικές (1 ώρα) και ομαδικές (1,30 ώρα) συνεδρίες, διαδικτυακά (skype) και στο γραφείο (Βεΐκου 79-81, Αθήνα, μετρό Συγγρού Φιξ) τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Για πληροφορίες καλέστε 6989531461.